Hey hallo!

Fijn dat je hier even komt rondneuzen!

Dit is mijn kleine project. Hier hoor je wat er diep vanbinnen in mij leeft. Elke stap ervaar ik zelf als een ontdekkingstocht naar wie en wat ik echt ben… en ik hoop jullie in deze tocht mee te mogen nemen.

Als ‘independent’ artiest heb ik niet de grootste budgetten, en regel ik van begin tot einde alles zelf. Wat je hier hoort, werd bijna uitsluitend bij mij thuis opgenomen en afgewerkt. En van daaruit stuur ik alles de wijde wereld in, en hoop ik dat mijn stem en muziek hier en daar wat weerklank mogen vinden…

Wat muziek betreft gaat het er niet om om de beste te zijn, goed of slecht… maar om écht te zijn… authentiek.

Dit is mijn kleine wereld en dit is hoe ik klink. Gewoon Moonrize, ten voeten uit.

Nieuwste single

‘LOST’

°18 MAART 2022

GIGS

Voorlopig zijn er geen openbare optredens in het vooruitzicht.