Na vele gesprekken met verschillende firma’s en personen die zorgen voor promo en plugging, koos Moonrize uiteindelijk voor Jo Langela. Wat de doorslag gaf, was het feit dat Jo enkel praatte over de muziek en hoe hij werkt. Jo stond van bij het begin achter de single ‘Love Will Find a Way’, en dat was voor hem blijkbaar voldoende…

Er moest geen ‘verhaal’ verzonnen worden om het liedje verkocht te krijgen, hetgeen bij alle anderen wél het geval was. Het grote bezwaar voor Moonrize was, dat hij geen (spectaculair ) verhaal wou gaan verzinnen om dan achteraf  te gaan vertellen dat zijn liedje en clip vooral oprecht waren en niet gespeeld.

Jo Langela richtte J-Music(.be) op in 2002. Als promotion & product manager werkte hij van 1996 tot 2002 bij Sony Music met klinkende namen als Michael Jackson, George Michael, Oasis, Manic Street Preachers, Korn, Fat Boy Slim, Jamiroquai, Gloria Estefan, Jennifer Lopez, Hooverphonic, Ozark Henry en vele, vele anderen…