Dat Moonrize het hart op de juiste plaats heeft, dat weten wij al langer… In Geel zet hij zich regelmatig vrijwillig in voor vzw Al-Arm, een vereniging die aan armoedebestrijding doet in Geel.

Op 01 juni 2019 was er dan ook de Benefiet in feestzaal ‘Elsum’ in Geel, waar Moonrize een optreden ten beste gaf. Voor de gelegenheid schreef Johan een tekst op de melodie van ‘True Colors’, dat een hit was in de jaren ’80. Het thema van het liedje gaat over samenhorigheid, en kreeg als titel ‘Wij Samen’. Het opzet van dit liedje was, dat Moonrize dit samen zou zingen met het Al-Arm koor, waarvan hij het merendeel van de mensen reeds persoonlijk kende.

Good Luck is een feitelijke vereniging die mensen met een handicap ook een gelegenheid wil geven om te kunnen optreden, maar wil ook een podium aanbieden voor opkomend talent om wat ervaring op te doen voor het grote werk kan beginnen. Good Luck organiseert ook shows voor mensen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij, om op die manier een beetje ontspanning en vreugde in hun leven te brengen.

Moonrize sloot de avond af en zorgde voor een leuke sfeer en volle dansvloer. Maar wat het meeste bij zal blijven, is het optreden zowel in de voor- als namiddag met het Al-Arm koor, en het pakkende ‘Wij Samen’