Het heeft lang geduurd, maar de eerste single van Moonrize gaat morgen uitkomen! Om vrienden en familie te bedanken voor de jarenlange steun, nodigde Moonrize hen uit om de avond voor de release al eens te komen kijken naar de videoclip in café De Werft in Geel.

Speciaal voor die avond heeft Moonrize ook een openingsnummer geschreven met bijhorende lyric video : ‘Soul In The Closet’! De opening van de avond kwam dan ook stevig binnen met een grote boodschap die werd aangekondigd als STATEMENT… Met enkel de lyrics op een zwarte achtergrond, een verduisterd café De Werft en de stem van Moonrize werd het muisstil.

Soul In The Closet is een heel aangrijpend nummer geworden dat een periode afsluit en een nieuwe inluidt. De mensen die hun medewerking hadden verleend aan de videoclip werden in de bloemetjes gezet. Moonrize bracht enkele liedjes die door de jaren heen waren bijgebleven en stond even stil bij de dood van zijn vader, nu bijna drie jaar geleden waar hij het nummer ‘Ongrijpbaar’ voor schreef.