Eindelijk is het zover : gisteren konden vrienden en familie de clip al eens bekijken, maar nu heeft iedereen toegang tot de single, die te vinden is in alle online stores en streaming services wereldwijd!

De reacties zijn overweldigend, bijna iedereen valt voor het liedje dat een enorm feelgood gehalte heeft, en de promo en plugging trein kan van start gaan. We hopen dat we hier nog een lang vervolg aan kunnen schrijven, want vele vrienden, familieleden en fans wisten al dat er een single ging komen, maar voor de meesten is dit natuurlijk volledig nieuw.

Jullie kunnen hier al eens genieten van de clip, maar om Moonrize écht te steunen is het best het liedje te downloaden via iTunes, of te streamen. Ook via Spotify en Deezer.

Iedereen kan mee helpen door berichten te delen en radio- en televisiestations in te lichten.