Het heeft een tijdje geduurd, maar de remix EP die beloofd werd tijdens de persvoorstelling van de eerste single ‘Love Will Find A Way’ laat niet lang meer op zich wachten. Ondertussen wordt er verder gewerkt aan de opvolger én tweede single, waarvan we de titel nog niet verklappen.

Vele fans waren teleurgesteld omdat ‘Love Will Find A Way’ de nationale zenders niet haalde, maar de single heeft er wél voor gezorgd dat Moonrize op de kaart werd gezet en dat Johan als artiest au serieux wordt genomen. Dat de single niet werd opgenomen in de nationale playlists, is geen waardeoordeel, maar gewoon een kwestie van het passen in een format of niet. Moonrize valt met zijn genre ook in een categorie van internationale artiesten om ‘u’ tegen te zeggen, en die concurrentie is natuurlijk moordend. Desalniettemin wordt Moonrize meer en meer gevolgd door verschillende mensen uit de muziekwereld en zijn er meer en meer fans die vragen naar optredens. Achter de schermen heeft de eerste single ervoor gezorgd dat er samenwerkingen zijn ontstaan en mooie contacten die beslist zullen lonen in de toekomst.

Het liedje ‘Soul In The Closet’ kreeg zoveel positieve reacties dat het een plaats heeft veroverd op de nieuwe remix EP, zowel in zijn originele vorm als een remix met een verrassende intro! Moonrize creëert alle remixen zelf en de release zal ook gebeuren onder het eigen label Moonrize Records en Moonrize Productions. Verder zullen er drie remixen te horen zijn van ‘Love Will Find A Way’. Beide nummers blijven probleemloos overeind onder de moderne bits en beats, en wij hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven!

Trek alvast jullie dansschoenen maar al aan!