Met spijt in het hart kan ik niet anders dan mededelen dat de opnames voor mijn vierde single en de bijhorende videoclip tot nader te bepalen datum werden uitgesteld…

Het kan natuurlijk niet anders, dan dat we in deze bizarre tijden enkel kunnen afwachten hoe het verloop van de Corona-crisis evolueert, voordat we nieuwe plannen kunnen maken ivm het uitbrengen van een nieuwe single. De opnames voor de videoclip waren oorspronkelijk gepland voor 4 april, maar het werd al snel duidelijk – bij het uitbreken van de Corona-epidemie – dat deze datum niet zou kunnen doorgaan. Ook het afwerken van de single, waarbij beroep moet gedaan worden op live-muzikanten, moeten we uitstellen tot latere datum.

De release van mijn vierde single zou gepland worden rond 17 april, met daaropvolgend een zomersingle tegen het einde van juni, maar deze plannen vallen helaas allemaal in duigen. Natuurlijk heb ik alle begrip voor de maatregelen: ik juich ze toe maar ik vrees dat ze nog veel langer gaan duren dan wij allemaal denken… Hopelijk ben ik fout!

Natuurlijk blijf ik verder werken aan eigen materiaal, en omdat ik hoofdzakelijk van thuis uit werk, kan ik mijn opdrachten gewoon blijven verderdoen. Uiteraard worden jullie via de website verder op de hoogte gehouden! Alle data in de agenda zijn onder voorbehoud. We wachten af wanneer we terug kunnen gaan optreden.