Het is een tijdje geleden dat ‘Laat Het Beste Van Jezelf Zien’ uitkwam… De eerste Nederlandstalige single lokte enorm leuke reacties uit, en opende de poort naar radio- en televisiezenders die de Engelstalige singles minder, of helemaal niet draaiden.
‘Laat Het Beste…’ prijkte helemaal bovenaan in de meeste van de lokale hitparades van de luisteraars, en was ook meer dan twee maanden aanwezig in de Vlaamse Top 40 van Ment Tv. VBRO riep de single zelfs uit tot ‘Paradeplaat van de Week’, en was aldaar wekenlang de meest gedraaide plaat!
Uitgekomen in het midden van de lockdown in april van dit jaar, was promotie maken er niet bij, wat een heel spijtige zaak was. Ook een videoclip kon niet worden opgenomen, waardoor we opteerden om beeldmateriaal te gebruiken dat voorhanden was, en symbool stond voor de boodschap van het liedje. Toch leuke reacties gehad, maar veelal hoorden we vele stemmen opgaan dat ikzelf niet in de clip te zien was, en dat dat heel jammer was!
Ondertussen ligt de opvolger al lang te wachten, en toen we klaar waren om een échte videoclip op te nemen, werden de corona-maatregelen opnieuw verstrengd en werd ik bovendien geveld door….kattenkrabziekte. Niemand die er ooit van gehoord had, ik ook niet. Een week lang dachten we dat ik lymfeklierkanker had, en het waren bange uren. Maar blijkbaar was er een beestje in mijn systeem geraakt door de krab of beet van mijn kat, en dat had een enorme impact op de werking van mijn lever en lymfeklieren. Gelukkig waren we op tijd, en was operatie niet nodig. Ook hersenvliesontsteking en eventuele verlammingen konden voorkomen worden. Oef!
Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik als gevolg van mijn verlaagde immuniteit te maken met gordelroos. We konden niet anders dan de opnames voor de nieuwe videoclip uitstellen. Het is heel jammer, dat er bijna 5 maanden na ‘Laat Het Beste…’ nog geen opvolger uit is. Maar het is niet anders.
Gelukkig is dit alles zo goed als verleden tijd, ben ik terug volop aan het werk en hebben de opnames voor de videoclip terug concrete vormen aangenomen. Ik ben zeer opgetogen over de komende single, en of die nu opnieuw in het Nederlands gaat zijn, wil ik nog even in het midden laten. Wél ga ikzelf in de clip te zien zijn: ik zou het niet anders meer willen!
Ik wil langs deze weg iedereen bedanken voor de steun en de leuke reacties. Alle radio- en televisiemakers wil ik van harte bedanken voor de promotie en airplay dat ‘Laat Het Beste…’ mocht ontvangen, en nog steeds krijgt. Het is van onschatbare waarde!