Afgelopen zaterdag werd de videoclip voor de komende single ‘Zoek Je Eigen Ritme’ ingeblikt op het militair domein van Geel… Een clip opnemen is altijd hard werken, de dag duurt lang en je moet altijd geconcentreerd blijven. De weken vooraf zijn ook altijd heel spannend om alles in orde te brengen, alle mensen te contacteren die nodig zijn voor de opnames en wat praktische zaken om alles in goede banen te laten leiden.

De zoektocht naar de perfecte dansers kwam plotseling in een stroomversnelling terecht, en toen was de datum snel geprikt! Dat Moonrize met Yax Rebel Films ging samenwerken stond al langer vast. De eerste samenwerking, die zou doorgaan in april van dit jaar, moest immers net op de valreep uitgesteld worden wegens corona.

De opvolger van ‘Laat Het Beste Van Jezelf Zien’ is een funky popsong geworden, ook een liedje waar je heel vrolijk van wordt, maar toch een pak zwaarder dan de eerste Nederlandstalige single. Na twee, drie maten van het nummer gehoord te hebben ben je onmiddellijk mee met het aanstekelijk ritme van de song. De funky gitaar voegt nog extra groove toe waardoor de song voorbij raast als een sneltrein. Ook de tekst mag er zijn: Zoek Je Eigen Ritme, dansen is je eigen taal… Veel meer woorden zijn niet nodig om je een idee te kunnen geven van de song én clip!